INTRODUCTIE SILVIE

Ik ben Silvie Nollen – bedenker, maker en uitgever van het SEEN IN IBIZA boek & armband. Een deel van het jaar woon ik op Ibiza, in onze casa La Paz.

Het betoverende Ibiza heeft me een paar jaar geleden geïnspireerd tot het maken van mijn eigen Ibiza ‘koffietafelboek’. Ik wilde het hele proces van foto’s maken t/m het uitgeven van het boek, dus van A tot Z zelf doen. Een geweldig en leerzaam avontuur. Het resultaat, een glossy Ibiza boek bomvol Ibiza foto’s. De vele lieve en positieve reacties van klanten waren en zijn altijd hartverwarmend. Daar doe je het voor. De laatste boeken worden nu verkocht… dus de hoogste tijd voor iets nieuws!

Omdat ik zelf erg graag sieraden draag en ik enthousiast werd van het idee om een eigen Ibiza armband te ontwerpen, ben ik aan de slag gegaan. Ik wilde een unieke, elegante, stijlvolle, modieuze armband maken.

Dit is ‘m geworden! Wat een blikvanger hè. De letters IBIZA zijn subtiel in de ’manchet armband’ verwerkt. De mat gouden versie is mijn favoriet, maar ik heb de armband ook in rosé, mat zilver en tevens een stoere zwarte en antraciete versie. De armband wordt stijlvol verpakt in een luxe SEEN IN IBIZA sieradendoosje.

Met deze armband is Ibiza always around…