IMG_3031
Foto 09-11-20 16 45 42

Koffietafelboek

 

Wat is een koffietafelboek

SEEN IN IBIZA is een stijlvol Ibiza koffietafelboek. Maar wat is een koffietafelboek? Een koffietafelboek is een boek met een luxueuze uitstraling en boordevol foto’s of met foto’s en teksten. Een koffietafelboek (Eng. coffee table book) is vaak groter dan een regulier boek en te groot voor in een standaard boekenkast. Een koffietafelboek (term komt uit de jaren tachtig) legt men dan ook meestal op een (koffie)tafel, salontafel of dressoir. Zo kun je het boek makkelijk pakken en erin bladeren of je legt het op de salontafel om ermee te pronken. En dat laatste kan zeker met SEEN IN IBIZA! Dit fotoboek heeft een unieke kaft, een mooie, grote afmeting van 27x27cm, een gewicht van bijna 3 kilo en met 312 pagina’s is SEEN IN IBIZA een echt trendy koffietafelboek. Met dit bijzondere ‘Ibiza boek’ haal je Ibiza gewoon in huis!

Echte eyecatcher

Door de unieke kaft van SEEN IN IBIZA (met een venster erin en IBIZA gedrukt in een goudfolie), is dit Ibiza boek een echte eyecatcher voor ieder interieur. Je kunt dit stijlvolle boek neerleggen of rechtop zetten in een mooie boekenstandaard. Als je geen boekenstandaard hebt, is het overigens ook mooi om het boek open neer te leggen. Zo kun je de ene dag genieten van Es Vedra en de volgende dag van een dolfijn in je woonkamer. Een ander mooi detail is het fuchsia roze leeslint bij dit fotoboek. Deze kleur past mooi bij de bougainville bloemen die op de rug en de achterkant van het boek te zien zijn. De binnenkant van het boek staat vol met kleurrijke foto’s. De pagina’s zijn bijzonder vormgegeven en doordat de foto’s onbewerkt zijn, laat dit boek Ibiza zien in haar puurste vorm.

Ideaal cadeau

Dit tijdloze koffietafelboek is tevens een ideaal cadeau voor je geliefde, familie, vrienden, als relatiegeschenk of gewoon als cadeautje voor jezelf natuurlijk! Uiteraard een perfect geschenk voor alle Ibiza lovers, maar zeker ook voor mensen die nog nooit op Ibiza geweest zijn, maar wel houden van een trendy interieuraccessoire of sfeervolle foto’s. Kortom, dit boek past op ieder verlanglijstje.

“Dit is HET voorbeeld van een koffietafelboek met de bijzondere kaft
en de prachtige illustraties die je direct meenemen naar het magische Ibiza.”
Jan Loeffen, Retail Manager Designer Outlet Roermond